Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Vi har et stort utvalg nye biler her hos Møller Bil Leangen. Kom innom, så hjelper vi deg med å finne bilen til ditt behov.

Hos ŠKODA kan du velge mellom alt fra den lille, smarte bybilen til familieklassens desidert romsligste bil med massevis av plass og komfort i en sporty innpakning. Eller hva med en av våre råtøffe SUVer? Hvem har sagt at praktisk må være kjedelig?

I disse dager lanserer vi Den elektriske SUV-en ENYAQ som kommer i jan/feb til Norge.

Bilde: ENYAQ her fra eksklusiv visning i Trondheim i september 2020. 

Les mer om denne fantastiske bilen her. 

Simply Clever er blitt synonymt med merkenavnet ŠKODA og handler om den praktiske tankegangen bak alle de små, men viktige detaljene i våre modeller. Smarte løsninger som gjør at bilene våre ikke bare tilfredsstiller kravene du har til teknologi, sikkerhet og kvalitet – men som også gjør opplevelsen bak rattet til noe du vil glede deg over - hele veien. Prøv selv!

Bilmodeller
Ønsker du å lese mer om de ulike ŠKODA-modellene kan du gjøre det her.

Finansiering
Vi tilbyr finansiering fra ŠKODA Financial Services.

Leasing
Leasing av bil blir stadig mer populært. Vi tilbyr leasing både til privatpersoner og bedrifter. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon. 

Kampanjer

Se våre aktuelle kampanjer her