Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Møller Bil Leangen

Møller Bil Leangen tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon. Vi har høy kundetilfredshet og kan ŠKODA aller best i vårt distrikt.

Når du leverer inn din ŠKODA til service hos oss, kan du forvente at bilen blir tatt hånd om av et svært dyktig og erfarent personell. Vår ŠKODA-forhandler har scoret høyt i ŠKODA service challenge flere år på rad. Hos oss er kundens behov i fokus, og vi ønsker at kundene våre skal føle seg hjemme og ha en nærhet til oss som forhandler. For oss står kjerneverdiene sterkt: Åpen, ærlig, omtenksom, tydelig og initiativrik.

SKODA Møller Bil Trondheim 16-9 -02748.JPG

Se prisene på liten og stor service her

Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din ŠKODA skal være sikker å kjøre og holde seg best mulig i verdi. Bruker du et autorisert ŠKODA verksted kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres. Kjernen i ŠKODA-filosofien er å tilby mye bil for pengene, også når du har bilen på service. Derfor leverer vi alltid høy kvalitet til en fornuftig pris. Våre dedikerte og spesialutdannede mekanikere er online med fabrikkens systemer, og får løpende oppdateringer og den nyeste softwaren til bilen. Når en bildel skal byttes ut så bruker vi alltid originale deler fra ŠKODA. I tillegg har vi utviklet en mobil app for "Mitt Bilhold" med oversikt over serviceoppdrag og lignende til din smarttelefon eller ditt nettbrett. På den måten opprettholdes en oversiktlig servicehistorikk, slik at både du og vi har full oversikt over bilen din hvis noe skulle skje.

SKODA Møller Bil Trondheim 16-9 -02815.JPG

Kontakt oss

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy) finner du her.

 

Serviceavdelingen