Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Møller Bil Leangen har alt du trenger til din ŠKODA

Møller Bil Leangen tilbyr kjøp og leasing av nye ŠKODA. Vi tilbyr også gunstig finansiering. Produkter som lån, leasing, forbrukerleie og merkeforsikring av din nye ŠKODA. På servicemarkedet tilbyr vi tjenester innen service og reparasjon. Hos oss kan du få alle tjenester knyttet til ditt bilhold. Eksempelvis dekkhotell, rutereparasjon og lakkbehandling.

TEAM Skoda Leangen.jpg

Vårt ŠKODA-team jobber sammen for at våre kunder skal få den beste opplevelsen ved sitt bilkjøp eller verkstedbesøk.

Vi er en av Norges største ŠKODA forhandlere, og har høy kundetilfredshet. Ubeskjedent kan vi si at vi kan ŠKODA aller best i vårt distrikt. I jakten på din nye ŠKODA, setter vi alltid dine behov i førersetet.

Vårt mål er at alle våre kunder skal bli svært fornøyd med sin ŠKODA og har tydelig fokus på dette fra første stund. Vi ønsker at kundene våre skal føle seg hjemme og ha en nærhet til oss som forhandler. For oss står kjerneverdiene sterkt: Åpen, ærlig, omtenksom, tydelig og initiativrik.

Vi ble etablert som Lade Auto AS i 1995, den gang som forhandler av både ŠKODA og Seat. I 2012 flyttet vi til dagens lokaler og fikk navnet Møller Bil Leangen. Vår forhandler har et høyt kvalitetsnivå. Vi har vært finaledeltaker i «ŠKODA service challenge» flere ganger, både nasjonalt og internasjonalt. Hos Møller Bil Leangen jobber det i dag over 20 dyktige medarbeidere innen både salg og service.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe. Velkommen til oss på Møller Bil Leangen.