Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Møller Bil Bruktbilsenter Trondheim er Trøndelags største bruktbilsenter. Vi har til en hver tid ca. 200 biler på lager, i alle kategorier og prisklasser.

Utvalget på ŠKODA er også bra. 

Det er flere fordeler med å handle bruktbil hos en merkeforhandler. Hos oss på Møller Bil Bruktbilsenter Trondheim møter du selgere med god kompetanse om våre produkter, slik at du kan få hjelp til å finne den bruktbilen som passer best til deg og dine behov. Vi har grundig kvalitetssjekk av alle våre biler før de selges, slik at du som kunde skal få et bekymringsfritt bilhold.

Når du handler bruktbil hos oss vil du i mange tilfeller oppleve den som nesten ny. Vi har visse krav til hvilke biler vi tar inn og før den blir utlevert til ny kunde går den igjennom vår klargjøringsavdeling. Dyktige fagfolk vasker, polerer og shiner bilen før du mottar den. Er det andre større skader som bulker og riper vil disse utredes hos vår skadeavdeling før videre salg. Du får altså en bruktbil hvor du har mer kontroll på hva du får. Dette er det ikke like lett å oppleve ved å kjøpe bruktbil privat.

Når du kjøper bruktbil hos oss, får du:

  • Tilstandsrapport. Vi gjør en grundig kvalitets­ og sikkerhetssjekk av alle biler etter Norges Bilbransjeforbunds standard.
  • Korrekt kilometerstand.
  • Bruktbilgaranti. Vi gir inntil 24 måneders bruktbilgaranti.
  • Bytterett. Du har 30 dagers bytterett (alternativt 1000 km).
  • Innbytte av din gamle bil.
  • Gunstig finansiering hos ŠKODA Financial Services
  • Gode forsikringsordninger.

Kontakt oss

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy) finner du her.