Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Ruteskift og Rutereparasjon

Publisert 15.mai 2020

Visste du at du kan få glasskaden taksert online? I Bilhold vurderer vi raskt din glasskade og du vil motta takst og forslag til tid for reparasjon eller ruteskift fra oss – enkelt og greit.

Få en uforpliktende takst på din skade her. Husk å velge Møller Bil Leangen som ditt verksted.

TILBUD

Reparasjon av steinsprutskade koster deg ingenting** så lenge du har kasko eller delkasko! Og må frontruten skiftes betaler du kun en egenandel, avhengig av forsikringsavtalen din. Bestill rutereparasjon hos oss i dag.

HVORDAN FÅ TAKST ONLINE I BILHOLD?

  • Last opp fire bilder av frontruten i Bilhold.
  • Motta beskrivelse og pristilbud på jobben som må utføres.
  • Vi gir deg vår vudering innen 24 timer.

Bestill time hos Møller Bil Leangen for reparasjon eller skifte av frontruten.

HVORFOR VELGE OSS?
Hos Møller Bil Leangen bruker vi kun originale bilglass med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse. Frontruten er en bærende del av karosseriet i bilen og en viktig del av sikkerheten. Derfor er det viktig å velge originalt bilglass i samsvar med fabrikantens krav, som monteres av faglærte mekanikere. Våre dedikerte eksperter på ruteskift og rutereparasjon sørger for at all teknologi som er tilknyttet frontruten fungerer som det skal.

Klikk her for å lese mer om ruteskift og -reparasjon hos Møller Bil.