Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ENYAQ hos Møller Bil Leangen til 24.februar

Oppdatert 22.januar 2021

Fra nå og til 24. februar har vi en visningsbil av ENYAQ på plass i butikk her i Trondheim. Nå kan du endelig få prøvesitte bilen hos oss på Møller Bil Leangen forteller Salg- og markedssjef Peder Hjelmeland Røkke. 

REGISTRER DEG I KONTAKTSKJEMA FOR VISNING!

ENYAQ er ŠKODAs første Elektrisk familie-SUV med Rekkevidde på inntil 510km, bagasjerom på 585 liter og byr på takstativ, hengerfeste og 4x4. 

- Alle skal få kjenne på den fantastiske komforten i ENYAQ forteller Peder, men for å sikre at smittevern blir ivaretatt ber vi om følgende:

  • Booke visning med selger på forhånd ved å sende inn kontaktskjema.
  • Bruke munnbind ved ankomst
  • Sprite hender ved ankomst.
  • Registrere seg med QR-kode i butikk.

- For å sikre at alle som kommer innom får en god opplevelse vil vi veldig gjerne at de som er interessert melder fra på forhånd, slik at vi sikrer at en selger er ledig. Du får nemlig ikke gå inn i bilen og innenfor sperrebåndene uten en selger tilstede. 

Vi ser nå vi frem til å la DEG få se nærmere på bilen. Kjenne på kvaliteten i seter og oppleve den gode romfølelsen.

Selgerteamet Møller Bil Leangen.JPG

Bilde: Salgsjef Peder Hjelmeland Røkke, selger Kai Moen, selger Terje Wangberg og selger Lars Myran Granli står klare til å ta deg imot. 

Bilde: iV80 som vist i Trondheim har LED-Matrix lys som gir utrolig bra belysning i veibanen og på veiskulderen, spesielt i mørket. I tillegg har ENYAQ spyledyser på lyktene som sikrer god sikt selv med møkkete veier. 

Dette er utstyret på utstilt modell: ENYAQ iV 80: Pris kr 534.580,- 

Utstyr:

Panoramatak

21’’ Betria aluminiumsfelg

Foldbart hengerfeste

Varmepumpe

Alarm

Delingsnett

 

 

Førerpakke sport pluss

Familiepakke

Klimapakke pluss

Assistentpakke pluss

Komfortpakke pluss for alarm

Bagasjeromspakke

Komfortsetepakke

Infotainmentpakke pluss

Lyspakke

Parkeringspakke

Er du interessert i ENYAQ så ta kontakt på mail, tlf eller kontaktskjema.

Bilde fra førersiden: ENYAQ er testet på Norges lengste familie så her er det plass til en 2 meter lang person foran og en person på over 180 bak. 

Bilde fra baksetet: Legg merke til at taket har en opphøyning i baksetet som gjør at den høy voksen person fint kan sitte bak i bilen. Egner seg også ypperlig som taxi hvor alle type mennesker skal inn. 

ENYAQ Møller Bil Leangen bagasjeroms knagger.JPG

Bagasjerommet er romslig og rommer 585 liter. I tillegg har det selvsagt smarte løsninger som hengekroker og isskrape i bagasjelokket. 

Bilen må bare oppleves.

Velkommen til Møller Bil Leangen.