Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ENYAQ vist for første gang i Trondheim!

Publisert 26.september 2020

26 og 27.september var det visning av ŠKODAs første helelektriske familie-SUV, ŠKODA ENYAQ iV, for de som hadde reservert og bestilt bilen. 

Per Kjetil Riisem var en av de første som fikk sett bilen på visningen hos oss her på Møller Bil Leangen og han ble ikke skuffet.

Interessen for å se ENYAQ her i Trondheim har vært stor og godt over 500 stk møtte lørdag og søndag opp for få ta ŠKODA ENYAQ i nærmere øyesyn.

Bilde: Smitteverns-tiltakene var strenge og det var kun puljer på 15 stk av gangen, med oppfordring til å bruke munnbind, som fikk komme inn og se på bilen. I tillegg ble alle registrert inn og ut.

Bilde: Kundene fikk god guiding av våre selgere Terje Wangberg og Eirik Estenstad som viste bilen godt både utvendig og innvendig. Kundene fikk ikke sitte i bilen, men fikk likevel et godt inntrykk. 

En av de første som fikk tatt en titt var taxi-eier Per Kjetil Riisan som kjører for NorgesTaxi. Han har hatt mange ŠKODA opp gjennom årene, og var spent på om ENYAQ innfridde til forventningene. 

Bilde: Taxi-eier Per Kjetil Riisem var fornøyd etter visningen av ENYAQ. 

Som taxi-eier med hele arbeidsdagen i bil er han opptatt av både komfort for seg selv som sjåfør, men også sine passasjerer, i tillegg til sikkerhet, plass og funksjonalitet. 

- Jeg ble ikke skuffet, forteller Per Kjetil. Den innfridde så absolutt til forventningene, så det var verdt å stå opp tidlig i dag for å få meg seg den første visningen av ENYAQ på trøndersk jord, smiler han. 

ENYAQ er ŠKODAs første Elektrisk familie-SUV med Rekkevidde på inntil 510km, bagasjerom på 585 liter og byr på takstativ, hengerfeste og 4x4. 

Les mer om ENYAQ på våre forhandlersider her.

Les enda mer om ENYAQ på skoda.no her

Bilde: iV80 som vist i Trondheim har LED-Matrix lys som gir utrolig bra belysning i veibanen og på veiskulderen, spesielt i mørket. I tillegg har ENYAQ spyledyser på lyktene som sikrer god sikt selv med møkkete veier. 

- Jeg synes bilen leverer på veldig mye. Ikke minst på plass, både for meg som er 1.90, og mine passasjerer bak. I tillegg er bagasjeromsplassen god så det er godt med plass til kofferter for mine passasjerer.

Han sier videre at han er glad for å høre at ENYAQ kommer med Head-up-display som han er vant til å bruke fra før.

- At informasjonen du trenger mest, ligger i ruten foran deg når du kjører, er veldig behangelig, forteller han. 

Per Kjetil gleder seg nå til å få ENYAQ og synes bilen kommer med mange smarte løsninger.

De første bilene kommer til oss på Møller Bil Leangen i månedskiftet januar/februar. 

Er du interessert i ENYAQ så ta kontakt. Du kan fortsatt reservere bilen for å sikre deg tidlig levering her. 

 

Bilde fra førersiden: ENYAQ er testet på Norges lengste familie så her er det plass til en 2 meter lang person foran og en person på over 180 bak. 

Bilde fra baksetet: Legg merke til at taket har en opphøyning i baksetet som gjør at den høy voksen person fint kan sitte bak i bilen. Egner seg ypperlig som taxi hvor alle type mennesker skal inn.